dilluns, 24 de març del 2014

XIX Duatló de Castellfollit de la Roca. 23 de Març del 2014

XIX Duatló de Castellfollit de la Roca (5+20+2)(1h 11mi 17seg)

Començo el cap de setmana traient a passejar la cabra. Quatre voltes al circuit Vic - Manlleu - Roda - Vic per acabar amb 70 km's a 29km/h que no està gens malament.... sinó fos pel mal al cul, tot i que porto el mateix seient a totes les bicis......
A la tarda a comprar amb la meva filla.... i he de reconèixer que hi havia vàries botigues que ni tal sols sabia que tenien sucursal a Vic. Ja a la tarda-vespre del dissabte carrego la bicicleta a la furgoneta i la resta de material pel dualtó.
Ja diumenge, em llevo pels vols de 3/4 de 7, sense haver tingut una gran nit.... i segueixo els rituals habituals, torradetes amb mantega i melmelada, un cafetonet i dutxadeta.
A 3/4 de 8 sortida ... i tot escoltat la radio arribo ben tranquil·lament a Castellfollit de la Roca pels vols de de 3/4 de 9. Amb la mateixa bona organització de l'any passat, ens ubiquen un aparcament dins del camp de futbol, just al costat de zona de box i dels vestidors de la piscina que resten a la nostra disposició. Aprofito per anar als lavabos, revisar la zona de box, saludar i fer-la petar amb amics i coneguts.
A 1/4 de 10 entro el material de box, i torno a la furgoneta per acabar-me de canviar. Una vegada equipat faig una mica d'escalfament dins el camp de futbol mateix i poc abans de les 10 em dirigeixo cap a la línia de sortida.

I a les 10 i 5 minuts sortida..... sortida.
Surto força endarrerit, i mica en mica vaig trobant el meu lloc. Es pot considerar que és un circuit d'anada i tornada tot ell ondulat. Em surten els 5 km's en a una mitjana de 4:15. Transició molt correcta, cada vegada tinc més confiança amb les gomes de pollastre. I ja sobre la bici comencem baixant fins a Sant Jaume de Llierca, ondulat fins a Argelaguer, pujada fins a Tortellà, una baixa perillosa per la humitat i tornem a pujar fins a Montagut, i ondulat amb pujada final per arribar altra vegada a Castellfollit. Tot plegat 21 km's força entretinguts que me surten a una mitjana de 31,6 km/h.
Novament transició molt acceptable i a córrer. Són 2km's llargs que faig en a una mitjana de 4:19. Tot plegat per acabar en 1h11mi17seg, 3 minuts menys que l'any passat, així que ... satisfet!!!
I a la tarda .. per allò d'estovar la musculatura, cauen 2000metres d'aigua en 38mi16seg. Cap de setmana complert!!!